Cautare

611 de rezultate pentru "dinu madar" (6.98 secunde)
El a pus vina pentru deteriorarea raporturilor dintre PD si PNL exclusiv in carca liberalilor, pentru ca acestia sunt condusi acum de oameni care impartaseau punctul de vedere al lui Dinu Patriciu dinaintea alegerilor, dupa care PNL ar trebui sa se apropie de PSD, nu de PD.
Ion Parvu, din localitatea doljeana Celaru, venise pentru o consultatie la Urologie, iar Elena Dinu la Cardiologie. Printre cei care au avut ghinionul sa porneasca cu stangul au fost si multi craioveni.
Legea ridica probleme de timp Cat priveste perioada de timp privind interzicerea unei candidaturi pentru persoanele care intra sub incidenta Legii lustratiei, deputatul PNL Ioan Ghise s-a pronuntat pentru reducerea de la 10 la 5 ani, in timp ce presedintele INMER, Dinu Zamfirescu, a propus o "perioada de timp nelimitata".
Vor fi prezenti pe esplanada Teatrului National "Marin Sorescu" Maria Dragomiroiu, Niculina Stoican, Angelica Stoican, Vasilica Dinu, Mariana Ionescu Capitanescu, Gheorghe Rosca si Petrica Matu Stoian.
Carla Dinu) Joi, 1 decembrie 2016 se implinesc 98 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania.
Giurescu, Dinu C. Giurescu, 1977). In sala Cazinoului, care s-a numit de atunci Sala Unirii, s-au intrunit, pe langa cei 1.228 de delegati si alti oficiali, si reprezentanti ai Basarabiei - Hallipa si Cazacliu si Procopovici din Bucovina.
Referindu-se la noianul de informatii politico-militare care prevesteau o lovitura in forta asupra integritatii teritoriale a Romaniei socialiste, combinata cu o revolta interna a populatiei nemultumite de regimul Ceausescu, viceamiralul (r) Stefan Dinu, seful DIA, va marturisi ca aparatul de propaganda al regimului Ceausescu va lansa, cu precadere in cursul anului 1989, o puternica campanie propagandistica cu privire la pericolul militar de la granitele de nord-vest si nord-est ale Romaniei, urmarind reeditarea spiritului de solidaritate a populatiei in jurul lui Ceausescu, din august 1968.
In 1978, la solicitarea fostului primar Vasile Martin, am publicat, impreuna cu prof. Dinu Gheorghe, o micromonografie a Spitalului din Calarasi, cu prilejul aniversarii a 150 de ani de existenta.
Dinu Gheorghe, am publicat o lucrare monografica intitulata Spitalul Calarasi - 150 de ani de activitate(1829-1979), care sintetiza si ducea mai departe Istoria Spitalului din Calarasi intre 1852 si 1917, realizata si publicata de dr.
Carmen Dinu) Moneda comuna a Europei, euro, implineste 20 de ani, ea fiind lansata la acel moment de 11 state membre ale UE impreuna cu politica monetara comuna sub supravegherea Bancii Centrale Europene.
Stolojan a amintit ca el a fost cel care in 2004 s-a opus propunerii lui Dinu Patriciu ca PNL sa "faca intelegeri", dupa alegerile locale, cu PSD si si-a exprimat speranta ca "liberalii sa inteleaga prapastia spre care ii indreapta actuala conducere a partidului".
Cei trei liberali, odinioara artizanii accederii la putere a PNL, fac parte din grupul celor cinci politicieni care contesta presedintia lui Calin Popescu Tariceanu si critica in termeni foarte duri presupusa apartenenta a acestuia la grupul de interese format in jurul lui Dinu Patriciu, atacat in numeroase randuri si de presedintele Traian Basescu.
Hotararea, luata la propunerea primarului Constantin Dinu, a fost trimisa prefectului judetului Mehedinti, care trebuie sa o avizeze. Consilierul vizat, Constantin Cotarcea, a intrat in CLM pe listele PSD, in 2004, iar mai apoi a trecul la PNL.
El a comentat astfel informatiile din presa centrala despre sponsorizarile oferite PSD, in ultima campanie electorala pentru alegerile generale, de catre doua firme controlate de omul de afaceri Dinu Patriciu.
Speram ca, la anticipate, electoratul sa decida alte procente care sa ne permita sa formam ori o majoritate, ori o alianta guvernamentala mai coerenta ca pana acum. Nu ne intereseaza o guvernare cu PSD, aceea a fost si este preferata de Dinu Patriciu". (N.I.)
Dinu Patriciu, si el inclus in "coloana a cincea", a declarat ca nu accepta logica conflictuala care il calauzeste pe Valeriu Stoica, deoarece a fost si ramane liberal, intotdeauna consecvent cu sine insusi.
Pe de alta parte, Dinu Socotar, membru in conducerea PC Mures, a declarat ca nu este entuziasmat de ideea unei aliante cu PSD.
Dincolo de excluderea Monei Musca si a lui Ioan Ghise, Delegatia Permanenta a luat in discutie si problema lui Dinu Patriciu, soarta acestuia ramanand insa incerta.
La randul sau, Dinu Patriciu s-a ales cu avertisment public, in urma dezvaluirilor referitoare la alegerile din 2004, cand doua firme ale magnatului liberal au facut donatii uriase catre PSD.
Fostul presedinte al PNL Prahova Dinu Patriciu nu a participat la sedinta PNL Ploiesti, la care fusese invitat pentru a da lamuriri referitoare la afirmatiile sale legate de sponsorizarea PSD.
google-analytics.com